Gyakori kérdések

Mit jelent a Harley-Davidson Originals ?
  • A Harley-Davidson Originals a használt Harley-Davidson motorkerékpárok értékesítését biztosító program neve, viszont nyilvánvalóan nem csak egy névről van szó. A program magában foglal sokféle kiegészítőt és szolgáltatást, amelyek a vevőnek információt és garanciát kínálnak és ezáltal több biztonságot a motorkerékpár kiválasztásánál és az azt követő vásárlásánál.

Mit foglal magában a Harley-Davidson Originals ?

  • a motor műszaki állapotának az ellenőrzését, amely az összes márkakereskedőnél egyforma módon történik, és melynek eredményéről az ellenőrzést végző műszaki szakember jegyzőkönyvet készít. Az ellenőrzés során a komplett motorkerékpár 56 lépésben és ellenőrzési ponton átvizsgálásra kerül
  • a használt motokerékpár finanszírozására vonatkozó ajánlatot a "Harley-Davidson Finance" fogyasztói hitel formájában (amennyiben megfelel a "finanszírozás" részlegben felsorolt feltételeknek)
  • a motorkerékpár eredetének ellenőrzését (forgalomba helyezés - mikor és melyik márkakereskedő által, melyik európai piacon, esetleg az első tulajdonos neve)
  • a kilométeróra-állásának ellenőrzését (a motorkerékpár történetének és műszaki állapotának alapján)

Milyen motorkerékpárokat kínálunk ?

  • A H-D Originals-programban kizárólag az európai jelölésű motorkerékpárokat kínálunk (az 5HD...-val kezdődő VIN-kód). Ez azt jelenti, hogy a motorkerékpár az európai piac számára volt gyártva és megfelel az európai forgalomra vonatkozó összes jogi és műszaki feltételeknek. A magyar és az európai piacon számos US jelőlésű motorkerékpár található (az 1HD...-val kezdődő VIN-kód). Az ilyen motorkerékpárok nem felelnek meg - amennyiben nincsenek rendesen átépítve - a műszaki vizsga követelményeinek (világítás - irányjelző, kilométeróra, emisszió és zajszint), azaz a műszaki vizsgánál problémák fordulhatnak elő.
  • "Márkakereskedő tulajdonában levő motorkerékpárok (felvásárlás beszámítás révén, bemutató motorkerékpárok) Az ilyen motorkerékpároknak az az előnyük, hogy abszolút többségben ismeretes a forgalmuk története, hogy biztosítva van a rendszeres karbantartásuk és a műszaki állapotuk tökételes ismerete - rejtett hibák nélkül."
  • Ügyfél tulajdonában levő motorkerékpárok Az ilyen motorkerékpár a Harley-Davidson márkakereskedő ügyfelének tulajdonában van és megtörtént a műszaki állapotának az ellenőrzése valamely márkaszervizben. Annak ellenére, hogy az ügyfelek tulajdonákban lévő motorkerékpárokról van szó, az adott márkakereskedő végrehajtotta a műszaki állapotuknak az ellenőrzését és ő az adás-vételnek a közvetítője. Sajnos az ilyen motorkerékpárokat nem lehet finanszírozni a "Harley-Davidson Finance" lízinggel.

Motorkerékpár paraméterek szerinti keresése

zavřít
A modell értékesítője iránti kereslet


Keresztnév:
Vezetéknév:
E-mail:
Telefon:
Kísérőszöveg:
Opište kód: