HARLEY-DAVIDSON ORIGINALS

Eredetiség vizsgálat

mikor és melyik márkakereskedő által volt a motorkerékpár forgalomba helyezve, melyik európai piacon, esetleg az első tulajdonosa neve
  • A H-D Originals-programban kizárólag az európai jelölésű motorkerékpárokat kínálunk (az 5HD...-val kezdődő VIN-kód)..
  • Ez azt jelenti, hogy a motorkerékpár az európai piac számára volt gyártva és megfelel az európai forgalomra vonatkozó összes jogi és műszaki feltételnek. A magyar és az európai piacon számos US jelőlésű motorkerékpár található (az 1HD...-val kezdődő VIN-kód).
  • Az US specifikálású motorkerékpárok nem felelnek meg - amennyiben nincsenek rendesen átépítve - a műszaki vizsga követelményeinek (világítás - irányjelző, kilométeróra, emisszió és zajszint), azaz a műszaki vizsgánál és közúti ellenőrzések során problémák fordulhatnak elő..
  • "Márkakereskedő tulajdonában levő motorkerékpárok (felvásárlás beszámítás révén, bemutató motorkerékpárok) Az ilyen motorkerékpároknak az az előnyük, hogy abszolút többségben ismeretes a forgalmuk története, hogy biztosítva van a rendszeres karbantartásuk és a műszaki állapotuk tökételes ismerete - rejtett hibák nélkül.".
  • "Ügyfél tulajdonában levő motorkerékpárok Az ilyen motorkerékpár a Harley-Davidson márkakereskedő ügyfelének tulajdonában van és megtörtént a műszaki állapotának az ellenőrzése valamely márkaszervizben. Annak ellenére, hogy az ügyfelek tulajdonákban lévő motorkerékpárokról van szó, az adott márkakereskedő végrehajtotta a műszaki állapotuknak az ellenőrzését és ő az adás-vételnek a közvetítője. Sajnos az ilyen motorkerékpárokat nem lehet finanszírozni a ""Harley-Davidson Finance"" lízinggel. ".